Актрисата-художник  Диана Димитрова , която наскоро обяви, че напуска България, за

...
Актрисата-художник  Диана Димитрова , която наскоро обяви, че напуска България, за
Коментари Харесай

Не миряса! Диана Димитрова с ново обвинение към Вергов: Тормози дъщеря си!

Актрисата-художник  Диана Димитрова, която наскоро обяви, че напуща България, с цел да продължи актьорското си обучение в влиятелен университет в чужбина, още веднъж съумя да прикове вниманието върху себе си, само че не по позитивен метод. Димитрова се яви в Софийски областен съд на следващото съвещание по делото, заведено от Юлиан Вергов за засегнатост, написа „ Труд “.

Актьорът още веднъж не се яви в правосъдна зала, като бе представляван от своя юрист Ина Лулчева. Юлиан Вергов съди актрисата за засегнатост поради неин статус в обществената мрежа Facebook.

„ Освен професионални и другарски връзки с Вергов имах и интимни връзки. В този интервал той беше разграничен с майката на щерка си, както я наричаше. Не познавам госпожата и в никакъв случай не съм контактувала с нея. С щерка си ме срещна персонално, когато я водеше на терен – на фотоси.

Нашите връзки не бяха загадка за никого. Ние имаме и фотоси от обществени събития. Дъщеря му ми е споделяла съвсем всичко, което й се случва в учебно заведение и междучасията, както и неща, които мен персонално ме обезпокоиха “, описа актрисата. „ Искам да кажа нещо, което в никакъв случай не съм казвала до този миг. Алена (бел. ред. дъщерята на Юлиан Вергов) беше унизена душевен, у дома я назоваха „ дебела “ татко ѝ и дядо ѝ по бащина линия. Тя се затваряше в стаята си, плачеше и звънеше по телефона на мен. Вечерта преди побоя, който Вергов ми аргументи, той ми се обади и ме заплаши, че ще ме пребие на идващия ден

Не разбрах повода за това и до ден сегашен не я зная. На идващия ден заснехме плануванаъа сцена, желаех да поговорим, а той продължи да ме псува пред сътрудниците. Последвах го в гардеробната на снимачната площадка и на излизане от там, той ме подвигна, удари ме в стената и се свлякох на пода. Изрита ме в лявата част на тялото “, изясни Диана, като по време на описа актрисата се разстрои и се наложи да отпие няколко глътки вода преди да продължи.

„ Продуцентът ме разубеди да си изваждам здравно удостоверение тогава. През 2017-а нямаше доста сполучливи сериали и осъзнах, че сътрудниците ми ще изгубят работата си. Това е предисторията на всичко “, добави тя. „ Побоят не се е случвал единствено над мен, а е бил рецидив и преди мен. Той пропагандира принуждение в доста от обществените си изяви, в това число и в изявленията, където споделя, че „ избухва доста елементарно “ и че „ първата среща с майката на щерка му била в всеобщ пердах “, както и че е „ изключван от учебно заведение няколко пъти и е бил гамен “, сподели още Диана.

Редактор: Петя Иванова
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР